Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Mister Karácsonyi Gold

2015. december 25. - Ervin / k viktor

mister_karacsonyi.JPG

A Mister úgy élt az emlékeimben, mint amit az ember azért iszik, mert inna egy – bármilyen – sört. A legutóbbi két alkalommal, amikor a barnát és a szűretlent kipróbáltam Budapest belvárosában, igazából nem változott a képem róla. Mistert azért iszik az ember, amiért Arany Ászokot vagy Kőbányai világost.

Az első kortyokat vaktesztes módszerrel ittam, a halászlé után és a rántotthal-rántottgomba-majonézes krumplisaláta kombó közben.

Kitöltve barnás, átlátható. Lényegében hab nélküli: talán az egyszerű lageres pohár is tette, könnyű hab nélkül önteni, de ami csiholódott rajta, az is gyorsan összeesett.

Az illata fahéj, és valami még, talán méz.

Az íz a szokásos lapos félbarna, kis fűszerességgel. A végére, még bőven az utóíz előtt beúszott egy kellemetlen savanyúság (csak nem kukoricadara?), ami azonban nem tette élvezhetetlenné.

Mikor döntenem kellett, hogy egy újabb palckocska Corsendonk Christmas Ale-t bontok, vagy a maradék Mister Karácsonyi Goldból öntök, habozás nélkül az utóbbi mellett döntöttem. Itt is persze szerepet játszhat a frissesség és tárolás.

Mindensetre nagyon kellemes meglepetés, főként ha a szerény árat is figyelembe veszem: 3.

Mellékesen jegyzem meg a sörről még a Mister Sörház honlapján sem találtam semmiféle információt, kritikát, nemhogy a net más részein.

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr28199622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása