Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Enter Night

2020. augusztus 26. - Ervin / k viktor

…a határozott visszatérés szándéka nélkül…

enter_night_szerk.jpg

Négyszázkevés magyar forintért adták 50%-os akciós áron a sarki Sparban, azért vetttem meg. Teljes áron tehát 800 HUF fölött van, annyiért nem próbáltam ki.

A felirat szerint alapvető söralapanyagokból készül, íz alapján is úgy tűnik.

A cimke szerint a Stone Brewing Berlin főzte, együttműködve a Metallicával.

Nagyjából húsz éve olvastam egy könyvet a Metallicáról.abban leírnak egy jelenetet, hogy James Hetfield Budweisert [gondolom az amerikai Bud-ot, nem a csehet] iszik, és szomorúan mondja, hogy az orvos eltiltotta a Finlandiától.

Ez csak azért jutott eszembe, mert ez alapján hihető, hogy van köze a Metallicához. – Te milyen sört innátok szívesen? / – Legyen benne alkohol rendesen, de egynél többet is meg lehessen belőle inni / – Jó, akkor legyen 5,7 % vol, Jahwohl. De ízre milyen legyen? / – Mittomén, keserű legyen rendesen, mint egy sör.

Kitöltés közben már fejbecsap az átható citra-illat. Világos, mint egy búzasör. A. egy korty után feladja, töltök neki egy pohár olcsó lagert, magamnak meg átveszem ezt.

Ennyit tud ez a sör: erősen komlós lager, pilsener féleség, sok-sok citrával. Ha langyosodik, már nem annyira jó, szóval gyorsan meg kell inni.

Teljes áron nem venném meg, inkább átbuszoznám a várost egy Fótiért (árban nagyjából ugyanaz), vennék egy Monarchistát (kár, hogy a Bundes IPA limitált szériás volt, az persze jobb volt ennél sokkal) vagy vennék egy gagyi IPA-t a másik sarkon. Ha annyi lenne, mint a Gallica Pils, akkor persze felvenném a szokásos beszerzendő sörök listájára.

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7916177022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása