Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Lemongarden Gasztrobár

2016. február 12. - Ervin / k viktor

Örömmel közlök helyesbítő bejegyzéseket, már amennyiben nem saját – egyébként szükségszerű – tévedéseimet kell helyesbítenem, hanem egy főzde vagy egy kocsma helyesbít, és örömmel konstatálom a változásokat. Saját tévedéseim helyesbítését inkább az adott sör bejegyzésénél módosítom, a változások jelzésével. Ez utóbbi egyébként elég nehézkes, mert szerencsére jó vagy izgalmas sör annyi van, mint égen a csillag. Valamint ezúttal kénytelen vagyok egy újabb cimkét is bevezetni, kérdéses, hogy mennyire lesz gyakori.

 Az első pozitív változás, hogy korrekt sörlapot készítettek, ami ugyan kissé kilóg az intézmény szokásos dizájnjából, de amennyiben én is a célközönséghez tartozom, úgy sokkal rokonszenvesebb. Szép barna karton, főzdék szerint sorolva a söröket. A múltkori főzde-hibát is kijavították, a Szent András Sörfözde sörei külön vannak felsorolva.

Az aktuális csapolt sörök külön fénymásolt lapon vannak felsorolva, ami tökéletesen rendben van. A csapos tisztában van az update-ekkel, ez is rendben van. Személyes sirámom csupán, hogy a kocsmákhoz vagyok szokva, jobban szeretek állva érdeklődni a választékról, és hogy kifejezetten kellemetlenül érzem magam, ha ülve kell egy álló emberrel beszélni.

A csapos-problémát egyébként úgy tűnik – sajnos – egy nagyszerű huszárvágással, a feladatkörök divezifikálásával oldották meg [most nézem, hogy a diverzifikálás szót az első néhány google találat pénzügyi szakkifejezésként ismeri csak,  nem köznyelviként, remélem érthető maradok.] Remélem, hogy az előző csinos, szőkitett is ott dolgozik még, vagy ha mégsem, ezügyben semmiféle szerepem nincs. Viszont biztosan van egy sörökhöz értő csapossrác, és egy másik csinos, szőkített és sokkal szebb csapolány. A „lány” megjelölés ezügyben fontos, róla nem csak a blog tematikája, valamint a személyiségi jogai miatt nem közölhetek fényképet, hanem mert félek, hogy „fiatalkorúakat erotikus pózban bemutató”-jellegű lenne.

Szóval öröm látni a fejlődést, így tovább.

http://www.huvosvolgyhaz.hu/bisztro/

https://www.facebook.com/gasztrobarlemongarden

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr88385134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása