Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Grimbergen Rouge

2017. december 04. - Ervin / k viktor

Rendhagyó módon nincs kép, mert elfelejtettem fotózni, de annyira rossz, hogy meg kell róla emlékezni. Ár-érték arányban rossz, szóval úgy is lehet mondani: kihozták, amit lehetett az összetételből, de a dizájnos üveget és a márkát fizetjük meg, nem a sört. Sört?

Az összetevők alapján nem is igazán sör, van benne búza és árpamaláta (a nagyüzemi kvászban meg a Karamalzban is van), az élesztőt elfelejtették feltüntetni, komló helyett meg csak komlókivonat. Van még benne melaszszirup (azt hiszem, az üvegtől gyorsan szabadultam, ne is lássam), meg cukor, mert attól majd olyan belgás lesz (de nem), meg van benne gyümölcs helyett valami répasűrítmény.

Gyümölcsszörp-illat, meg szép sötét szín (állítólag vöröses), a hab nem rózsaszín (mint a honlapon írják), fehér.

Az íz kis híján elfogadható, a komlókivonat és cukor-aroma kombináció elviszi a hátán. A testessége is egész korrekt, szóval nem egyszerű alkoholos üdítőitalt iszunk. Bár a gránátalma-ízű Karamalz meglepően hasonlít rá.

Meg lehet ezt inni, csak körülbelül ennyi pénzért inkább Gyertyános meggyes sör (az Veresegyházán a mintaboltban olcsóbb is), Rizmajer konyakos-meggyes, vagy Hoegaarden Rosé, de az utóbbi könnyedebb, egyértelműen wit, viszont teljesen élvezhető.

Nem vagyok én sörsznob, bármit megiszom egyszer, de ez lazán 2/10 nálam.

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7713426641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása