Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Esthajnal '16

2016. december 31. - Ervin / k viktor

Jót és rosszat is hallottam felőle, egy szervezési malőrnek köszönhetően sikerült összekóstolni (néhány napos eltéréssel) a csapolt és a palackozott változatot is. Mondjuk egy desszertsörből nehéz is lenne egyszerre sokat inni.

esthajnal16_1.jpg

Szép átlátszatlan fekete, minimális fehér habbal.

Az illatot a nagyon finom csokoládé és az enyhe menta teljesen uralja, nem hagy helyet semmi sörnek.

Az íz eslő kortyokban telt és krémes, az ízesítés teljesen elveszi a stoutok malátáinak jellegzetességeit. Inkább porterre gyanakodnék, ha néhány korty után nem sikerülne kikalkulálni, hogy itt bizony az ízesítők uralják az alapot. Ugyan marad némi sör jellege (a palackba csapolt, néhány napig punnyadtnak különösen), de a csokis édessége és a menta frissessége végig uralkodó marad. Az utóízt előbb csokis-porteres (még mindig stoutról beszélünk), majd a menta marad soká-soká, kiverhetetlenül a számban.

Korrekt ízesített desszertsör, ízlett, az idei karácsonyi időszakhoz illett, de nem fogok utánaszaladgálni egy újabb palacknak. Nem rossz, nekem ízlett, de nem merném nyugodt szívvel ajánlani senkinek.

esthajnal16_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3712086927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása