Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb sörblog...

Egy újabb sörblog...

Blanche De Bruxelles

2016. április 13. - Ervin / k viktor

A búzasör-sorozat újabb tagja, már amennyiben búzasörnek lehet titulálni egy sört, amiben csak 40% a búzamaláta aránya. De legalább ráírják, nem árulnak zsákbamacskát, ez jó pont. A komolyabb Sparokban lehet kapni a dobozos kiszerelést, régóta szemezek vele, és búzasör, más aktualitása nincs.

blanche_de_bruxelles.JPG

Kitöltve szép sápadt és zavaros, de alig habzik (búzasörhöz mérten). A fehér hab gyorsan összeesik.

Az illata édes, talán a kandiscukor ugrik elő belőle. Másfelől – elnézést a wineficationért, igyekszem kerülni – egy határozott bodzaillat.

Az első kortyok is ezt hozzák, könnyed, édes wit-ízt, amibe nem zavar bele savanyúság vagy komoly keserűség.  Viszont ízre meglepően szénsavas. Aztán tisztul kicsit, de az első benyomásokat utáni tisztulást nehéz szavakba önteni, annyira halványak.

Rendben: korrekt – egyelőre úgy tűnik, egyenesen jó – wit, tényleg belga búzasör íze van (a szokásos összetevőkkel, leszámítva a 40%-os búzamalátát). A Hoegaardent magasan veri (kicsit olcsóbban). Egyelőre nem pontozok, majd esetleg ha jobban elmélyültem wit témában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ervinsoerblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr678599760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása